Advertorial, Horeca

Horeca drukwerk

7 jan , 2018  

De horeca is een sector waar reclame een essentiële rol speelt, juist omdat het overtuigen van mensen van de kwaliteit van voeding en drank zo belangrijk is. Horeca drukwerk omvat alles wat te maken heeft met gedrukte reclame voor horecazaken. Van hotels tot café’s en restaurant, allemaal baten ze bij degelijk drukwerk dat hun naam in de verf zet bij het grote publiek. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om horeca drukwerk te gebruiken. Een overzicht daarop is dan ook belangrijk als je er het beste uit wil halen!

Horeca drukwerk in verschillende vormen
Horeca drukwerk is een overkoepelende term voor uiteenlopende soorten reclame die in de horeca, voor de horeca worden toegepast. Een overzicht:

  1. Flyers in een horecazaak
    Waarschijnlijk een van de eenvoudigste manieren om reclame te maken voor een zaak is door flyers te ontwerpen (op flyerzone.nl) en tentoon te stellen in je zaak, of door deze gewoon uit te delen of in de brievenbus te steken. Een flyer is niet enkel eenvoudig en goedkoop te maken, het geeft ook een beknopte beschrijving van de zaak, en dat maakt het voor geïnteresseerden eenvoudiger om relevante informatie te vinden!
  2. Bierviltjes bedrukken
    Ook is het natuurlijk mogelijk om de reclame op een iets subtielere manier weer te geven, en wel door bierviltjes te bedrukken. Het voordeel hiervan is dat, als iemand een zaak bezoekt, hij of zij de reclame al meteen te zien krijgt. Bij het bestellen van een drankje kan men er zelfs niet naast kijken!
  3. Een spandoek of uithangbord aan de voordeur
    Wil je je merk of zaak echter al meteen kenbaar maken als mensen binnenstappen? Dan is een uithangbord of iets gelijkaardigs een goed idee. Een spandoek kan in verschillende formaten en stijlen komen, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze vallen op.

Er bestaat geen betere manier om je zaak in de verf te zetten dan door middel van een bedrukt doek!Er bestaan talloze manieren horeca drukwerk te gebruiken voor de promotie van je zaak. Bovenstaande zijn daar enkele van de beste van, en helpen je méér te halen uit je bedrijf!

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.