Advertorial, Koffie, Partners, Thee

Wake up! Het is tijd voor de ultieme koffiebeleving

23 nov , 2017  

Wij Nederlanders houden wel van een lekker kopje koffie. Wist je dat we per persoon gemiddeld 150 liter koffie per jaar drinken? De afgelopen jaren is de aandacht voor koffie sterk toegenomen, waarbij de focus vooral ligt op kwaliteit en presentatie. In beide gevallen speelt de verpakking een belangrijke rol. Sterker nog: met de juiste verpakking trakteer je jouw klanten op de ultieme koffiebeleving.

Wij zijn geen ‘koffiemakers’, maar van presenteren hebben wij wel verstand. De verpakking is het meest zichtbare gedeelte van jouw koffie en die mag gezien worden. Overal! Niet alleen binnen de muren van jouw horecagelegenheid, supermarkt, winkel of kantoor, maar ook onderweg, op het station, in de trein, tijdens evenementen, in het park en zelfs online, want een ‘likeable design’ stimuleert social sharing. Met een gemiddelde consumptie van 2,4 kopjes koffie per dag hebben koffiebekers een enorm potentieel bereik. Kortom, de koffiebeker is de beste reclame voor jouw verrukkelijke zwarte goud. Kies voor een unieke bedrukte koffiebeker en val gegarandeerd op.

Smaakmakers
Opvallen is één, maar wist je dat de kracht van een goede verpakking nog verder reikt? Het is bewezen dat een mooie presentatie de smaakbeleving positief beïnvloedt. Gasten proeven niet alleen met hun mond, maar ook met hun ogen. Met een originele bedrukte koffiebeker trakteer je gasten op bijzondere koffiebeleving.

Waar moet je op letten?
De verpakking verklapt veel over jouw bedrijf. Waar sta je voor? Waar komt de koffie vandaan? Met andere woorden: wat wil je als bedrijf uitstralen? Zorg dat de verpakking hierbij aansluit. Van lokaal en duurzaam tot super de luxe: kies voor een (bedrukte) koffiebeker die past bij jouw imago.

Consumenten worden kritischer als het gaat om de kwaliteit en presentatie van koffie. Verrassende, unieke concepten, waar beleving centraal staat hebben de voorkeur. Tegelijkertijd zien we dat de to-go markt groeit en de vraag naar onderscheidende concepten toeneemt. Ben jij klaar voor de ultieme koffiebeleving? Laat je inspireren door de mogelijkheden van Paardekooper. Wij zijn onder meer bedenker en maker van de succesvolle I’M a HOT cup en de nummer 1 specialist in bedrukte koffiebekers.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.