Horeca, Koffie, Thee

Anne&Max opent koffiebar in Zwolle

26 mrt , 2019  

Nummer 15 is in zicht! Deze vestiging van Anne&Max zal open gaan op maandag 1 april in Zwolle aan de Sassenstraat 39. Het pand, waar vroeger uitzendbureau Timing zat,  heeft een gehele metamorfose ondergaan en is de perfecte plek voor jouw eerste vers gezette espresso met de krant van die dag. Of plof je liever met een pot thee neer op de bank bij de grote ramen in de opkomende zon? Het kan allemaal. Op de warmere dagen kan je genieten op het terras met een goed glas witte wijn en uitzicht op de historische Sassenpoort.

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Ethiopië en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken.

Het fantastische pand aan de Sassenstraat 39 is door de hoge plafonds met ornamenten, het behoud van authentieke details en het gebruik van veel glas een zeer ruimtelijke en lichte plek.  Je kan hier terecht voor een verse sap voor het wekelijkse sportieve moment of een stuk huisgemaakte worteltaart voor de luie zondagmiddag.

De vestiging in Zwolle zal worden gerund door de Marjan en Pieter, die er alles aan zullen doen om het de gast naar hun zin te maken. Het is hun missie om van Anne&Max dé huiskamer van de stad te maken. Ze willen hun gasten blijvend verrassen met pure en eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.