Events, Koffie

Amsterdam Coffee Festival verplaatst naar 2021

6 jul , 2020  

Vandaag heeft de organisatie van The Amsterdam Coffee Festival bekend gemaakt het festival, dat eerder werd uitgesteld, dit jaar helemaal niet meer door te laten gaan. Waar eerst nog het idee was om het te verplaatsen naar later dit jaar, wordt er nu dus gekozen om het een jaar over te slaan.

In het belang van al onze bezoekers, standhouders en medewerkers, én na een zorgvuldige evaluatie van de situatie rondom het coronavirus in Nederland en wereldwijd, hebben we de moeilijke beslissing genomen om The Amsterdam Coffee Festival verder uit te stellen naar 5 – 7 maart 2021.

We willen je hierbij graag laten weten dat alle gereserveerde tickets en workshops automatisch worden overgezet naar de nieuwe data. De bijgewerkte tickets zijn binnenkort opnieuw te downloaden. Kun je niet op de nieuwe data aanwezig zijn, neem dan contact op met ons team.

Het overvolle programma met festivalonderdelen als Roast Masters™, Latte Art Live, The Mindful Coffee Tasting Experience blijft ongewijzigd. Daarbij zal het ACF-team de komende maanden blijven werken aan het verder uitbouwen van het bestaande programma en het leveren van een festivalervaring, die het wachten meer dan waard is!

In het licht van de huidige situatie willen we je bedanken voor jouw begrip, flexibiliteit en steun.

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.