Duurzaam

Maas International duurzaam door Amsterdam

25 sep , 2014  

Warme dranken- en foodleverancier Maas International zet, in nauwe samenwerking met Dienstverlening en Facilitair Management van de gemeente Amsterdam, twee volledig elektrische bedrijfsauto’s in voor de dagelijkse verzorging van koffie-, fris- en snackautomaten.

Door gebruik te maken van elektrische bedrijfsauto’s zet de gemeente Amsterdam een nieuwe stap naar een duurzamer facilitair beheer. Maas verzorgt ruim 500 automaten op uiteenlopende locaties bij de diverse stadsdelen en diensten. Er wordt gebruikt gemaakt van een bedrijfsauto om de ingrediënten, zoals Fairtrade gecertificeerde koffie en thee, te distribueren vanuit een logistiek depot. Het depot van Maas beschikt over een eigen oplaadstation zodat er een goede uitgangspositie in de stad is voor de elektrische bedrijfsauto’s.

Bijdrage
“Als gemeente zoeken we voortdurend naar nieuwe duurzame mogelijkheden voor de bedrijfsvoering. Dit is weer een prima bijdrage aan een schonere stad”, zegt Deborah Gietermans, contractmanager van Dienstverlening en Facilitair Management (DFM), gemeente Amsterdam. “Voor Nederland is dit een primeur en wij zijn zeer trots op de ingebruikname”, aldus Willem van den Berg van Maas International. De bestelwagens hebben een actieradius van 150 km. Op 1 oktober is de feestelijke ingebruikname voor het stadhuis in Amsterdam.

Bron: Outofhome-shops.nl

By


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.