Apparatuur, Horeca

Welke koelkast past het beste bij je bedrijf?

9 mei , 2018  

Als horecabedrijf zijnde heb je natuurlijk een horeca koelkast nodig om je etenswaar te koelen en te reserveren, maar welke kan je het best gebruiken?

De goede koeling
Als eerste moet je het natuurlijk een goede koeling hebben. Zonder goede koeling blijft het etenswaar niet goed. Het moet goed kunnen omgaan met de temperatuur in de keuken. Als het in de keuken warmer is moet het de warmte goed kunnen afstaan. Het moet ook weten hoeveel koelcapaciteit er op het moment nodig is. Als dat niet goed is, worden niet alle etenswaren even eerlijk verkoelt.

Hoeveelheid ruimte en opslag
In de horeca ga je veel eten klaarmaken, dan is het handig dat het voldoende ruimte heeft om al het etenswaar op te slaan. Het moet verschillende compartimenten hebben op soorten etenswaar op te slaan. Het heeft vooral veel plek voor vleeswaar nodig omdat dat het meeste is wat opgeslagen wordt en het neemt veel ruimte in. Het moet ook een speciale ruimte hebben voor dranken aangezien die extra voorzichtig opgeslagen moeten worden.

Energie verbruik
Behalve als je je geld niet hebben moet je een zuinige kiezen die goed omgaat met het energie gebruik. Als het veel energie verbruikt kan dat hogere kosten opleveren en het heeft een grotere kans dat hij eerder kapot gaat.

Geluidssterkte
Als je bijvoorbeeld in een restaurant eet, wil je niet dat als je rustig aan het eten bent plots een koelkast hoort zoemen. Het daarom is het handig als bijvoorbeeld restauranteigenaar dat je een stille koopt. Jij kan rustig het eten voorbereiden en je klanten zullen er ook geen last van hebben.

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.