Apparatuur

Nestlé komt met koffieconcept voor de zorg

24 mrt , 2015  

Nestlé Professional introduceert een koffieconcept voor kleinschalige woonvormen in de zorg. De NESCAFÉ Alegria Conforto biedt volgens de fabrikant kwalitatieve koffie, snel en steeds vers gezet in iedere gewenste hoeveelheid. Er is daardoor nauwelijks verspilling en de kosten zijn goed beheersbaar.

Nestlé introduceert de NESCAFÉ Alegria Conforto op de vandaag geopende beurs ZorgTotaal. Volgens de fabrikant is het koffieconcept het antwoord op de veranderende behoeftes bij zorginstellingen, waar steeds meer vraag is naar flexibele, compacte en eenvoudig te bedienen koffievoorzieningen. “Met de NESCAFÉ Alegria Conforto speelt Nestlé Professional in op de verschuiving in de zorg naar steeds meer kleinschalige woonvormen in een huiselijke sfeer. Wij zien dat veel van de huidige zetsystemen in de zorg nog niet afgestemd zijn op de nieuwe, kleinschalige woonvormen. Hierdoor is er onnodig tijdverlies en wordt er veel koffie weggegooid”, aldus Rob Jansens, Commercieel Manager van Nestlé Professional Beverages. “Met de NESCAFÉ Alegria Conforto hebben wij een concept ontwikkeld speciaal voor deze doelgroep: kwaliteit tegen een goede prijs, eenvoudig en flexibel te bedienen en eenvoudig te onderhouden met één druk op de knop. Hierdoor blijft er meer tijd over om daadwerkelijk bezig te zijn met de bewoners.”

Tien seconden
De NESCAFÉ Alegria Conforto bereidt in tien seconden verse koffie of heet water en is standaard beschikbaar met de opties: koffie, cappuccino, café au lait, heet water en een kan koffie. Bij de NESCAFÉ Alegria Conforto is bovendien, net als bij de andere concepten van NESCAFÉ, geen sprake van restafval, en de compacte machine is zowel beschikbaar met een vaste wateraansluiting als met geïntegreerde watertank (1.3 L).

Bron: @FoodClicks

Auteur: Martijn Louws

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.