Overig

Sparista toont samenwerking Micaffè en Spadel

10 sep , 2014  

In alle tien Micaffè koffiecafés in Nederland kan de consument voortaan bij een kop koffie naar keuze voor een euro extra een halve liter flesje Spa Reine meenemen.

De samenwerking tussen Micaffè en Spadel Nederland, eind vorig jaar gestart als proef, levert volgens de initiatiefnemers een flinke plus van zowel de mineraalwater- als de koffieverkopen op. Consumenten die de Micaffè locatie bezoeken in het UMC Utrecht, de Rijksuniversiteit van Groningen of de Hogeschool van Amsterdam wordt op de samenwerking van Micaffè en Spa mineraalwater attent gemaakt door een ‘Sparista’, een opvallende display op de counter. Hierin wordt onder het motto ‘Koffie zoals het hoort’ gewezen op de mogelijkheid voor een euro extra een halve liter flesje Spa Reine mee te nemen bij een kleine, middelgrote of grote kop koffie naar keuze.

Ochtendmoment
“Met deze samenwerking claimen we het ochtendmoment waarin koffie en water centraal staan”, zegt Jean-Max Fijen van Spadel Nederland. “We zijn hiermee in staat deze drink- en aankoopmomenten op te rekken. Daarbij is de combideal van koffie met mineraalwater gastvrijheidverhogend en levert het voor de locatie meer aankoopmomenten en hogere aankoopbedragen op.” De combideal van koffie met mineraalwater gepresenteerd in de Sparista slaat volgens Jochem Snels van Micaffè duidelijk aan. “Tijdens de pilot zijn de verkopen van mineraalwater met vijf tot vijftien procent gestegen. Voor ons reden genoeg de Sparista vanaf nu iedere dag op de counter te hebben.” Micaffè is een espressoformule waarin duurzame en superieure espresso van Segafredo / Tiktak en RFA thee van Lipton centraal staan. Nederland telt tien Micaffès die te vinden zijn op scholen en in zorginstellingen.

Bron + Foto: OutOfHomeShops

By


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.