Overig

Brewology

10 sep , 2014  

Brewology, een studentenbedrijf met een passie voor koffie en technologie, heeft deze week een iOS app in de App store gelanceerd die het voor koffieliefhebbers makkelijker maakt om slow coffee te zetten. In de app vind je recepten voor verschillende zetmethodes, zoals de V60, Chemex, Clever Dripper en Aeropress. Deze recepten kun je aan de hand van een stappenplan doorlopen en dienen op deze manier als rechterhand bij het zetten van slow coffee.

Het idee van de app is ontstaan door de opkomende trend van slow coffee in Nederland. Uit doelgroeponderzoek bleek dat veel koffieliefhebbers het leuk vinden om zelf slow coffee te zetten, maar niet weten hoe. Naar het idee van Brewology bestond er nog geen app die op een intuïtieve manier de stappen van slow coffee uitlegt. Met hun app, die gericht is op koffieliefhebbers en barista’s, is Brewology van toegevoegde waarde in de wereld van koffie doordat Brewology een product neerzet waar iedereen mee aan de slag kan.

Momenteel wordt er gewerkt aan een uitgebreide versie. Met deze versie kunnen gebruikers hun eigen recepten maken en opslaan. Uiteindelijk streeft Brewology ernaar om een community te maken van de app, waarin de gebruiker naar het account van vrienden of populaire barista’€™s kan zoeken. Hier kunnen gebruikers vervolgens hun persoonlijke recepten vinden en uitproberen.

By


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.