Horeca, Koffie, melk

Samenwerking tussen Barista Company en Holland Jersey barista melk

24 dec , 2017  

Holland Jersey melk en de Barista Company gaan samenwerken. Een logische stap voor de relatief nieuwe zuivelproducent en de bekende koffiemakers, immers wil je het beste kopje koffie serveren met de lekkerste melk. Holland Jersey zet met deze samenwerking een forse stap richting horeca met de beste premium melk van Nederland.

Holland Jersey melk is gemaakt van Jersey koeien. Die Jersey koeien produceren melk met o.a. van nature 20% meer proteïne, 6% vet, 30% meer omega-3 en meer vitamine B2, D en E. De verse melk is 100% A2*, wat maakt dat Jersey melk al met al de volste van Nederland is. Die hoge kwaliteit zorgt ook voor het perfecte schuim voor cappuccino’s en daarmee is de logische stap naar de koffiewereld gezet.

Barista Company, Wassili Magendans: “Bij Barista Company ligt de focus op kwaliteit en beleving. Sinds de oprichting (2006) is ons streven ‘het beste jongetje van de klas te zijn’ met onze dienst. Onze barista’s zijn allemaal minimaal SCA Intermediate gecertificeerd en hebben al jaren ervaring in de koffiewereld. Elk jaar kiezen we weer voor een nieuwe Single Estate koffie voor het komende jaar, na een zorgvuldige zoektocht en heel veel proeven. De bekertjes die we gebruiken zijn co2 neutraal geproduceerd en 100% composteerbaar. Met al die aandacht, voor alles wat we doen, kan de keuze voor melk daarin niet achter blijven.”

Volgens Wassili Magendans van de Barista Company is Holland Jersey melk een premium melk met een unieke volle smaak en optimale textuur om mee op te schuimen. “Het is een eerlijk en volledig herleidbaar product, er is niets aan de samenstelling gewijzigd en de verpakking is stijlvol, voor ons ook belangrijk want die staat in het zicht. Kortom, Holland Jersey past 100% in onze strategie om de focus te leggen op kwaliteit en traceerbaarheid.”

Peter van Dronkelaar oprichter en Algemeen Directeur Holland Jersey: “We zijn heel blij met samenwerking met de Barista Company. Het is voor ons een serieuze stap in de horecamarkt. We merkten afgelopen jaar dat er veel enthousiasme is onder barista’s. Allereerst over de kwaliteit en smaak van de melk, maar ook over hoe we het merk en het bedrijf bouwen. Dat de Barista Company nu deze stap met ons zet is een enorme erkenning en past in onze koers om de horecamarkt te gaan bedienen met onze premium Jersey producten.”

, , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.