Horeca, Koffie, melk

Alpro Almond ‘For Professionals’

7 nov , 2017  

Alpro breidt de ‘For Professionals’- range uit met een opschuimbare amandeldrink, Alpro Almond ‘For Professionals’. Na Soya en Coconut een derde plantaardige drink, ontwikkeld door en voor barista’s, optimaal voor gebruik in koffie.

Uit onderzoek* blijkt dat amandeldrink een veel gevraagde optie is in koffiebars. Variatie in smaak is de grootste reden, naast duurzaamheid en gezondheid. Bezoekers van koffiebars vinden het belangrijk dat er minimaal één plantaardige drink wordt aangeboden.

Merijn Gijsbers, Alpro ambassadeur en Dutch Barista Champion 2017: “De ‘For Professionals’ range is echt anders dan reguliere plantaardige drinks. Het opschuimen gaat makkelijk en de smaak is niet overheersend, je blijft ook de koffie proeven. Ik ben blij met de nieuwe Almond variant naast Soya en Coconut, er wordt veel naar gevraagd.

Om het werk van barista’s makkelijker te maken en verspilling te voorkomen, levert Alpro gekleurde ‘grips’ voor op de handvatten van melkkannen. Groen voor soya, blauw voor coconut en rood voor almond, corresponderend aan de kleuren op de nieuwe verpakkingen. Alpro Almond ‘For Professionals’, is verkrijgbaar bij horecagroothandels.

Nieuwe verpakking voor Alpro ‘For Professionals’-range
In één oogopslag laat Alpro met de nieuwe verpakkingen zien hoe je de plantaardige drinks kan toepassen, dankzij de heldere iconen en een  praktisch design. Iedere drink heeft nu ook een eigen, herkenbare kleur: Bruin voor almond, groen voor soya en blauw voor coconut.

alpro.com/nl/for-professionals

Soya, Coconut & Almond Latte Art Throwdown
Live zien hoe rijk, glanzend microfoam er uit ziet? Op vrijdag 3 november komen barista’s naar Naked Espresso in Amsterdam voor een Latte Art Throw Down. Een informele en vooral ook gezellige ‘battle’ waarbij het draait om de beste latte art, gemaakt met de plantaardige drinks van Alpro.

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur, uiteraard is proeven ook mogelijk!

Vrijdag 3 november vanaf 19.00 uur Naked Espresso, Warmoesstraat 46  Amsterdam

facebook.com/latteartthrowdown

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.