Horeca, Koffie

World of Barista opent 1e espresso bar in Groningen

10 sep , 2014  

World of Barista opent vol trots 3 september de deuren van haar eerste espresso bar aan de Grote Markt 35 te Groningen.

Samenwerking
Naast het geven van trainingen,advies en een eigen koffielijn heeft World of Barista besloten om een volgende stap te zetten; een espresso bar in samenwerking met het Grand Theatre waarmee World of Barista het theatercafé voorziet van kennis, passie en koffie.

Espressobar
In World of Barista zullen gekwalificeerde,ervaren baristi goede koffie met passie voor u bereiden.De eigen World of Barista koffie blends,professionele apparatuur,kennis en ervaring zijn de perfecte combinatie voor de echte koffie liefhebber.Tel daarbij op de locatie,het smaakvolle interieur en Groningen heeft er een nieuwe koffie hotspot bij.

Naast koffie kan men er ook terecht voor ontbijt, lunch en kaarten voor voorstellingen en concerten in het Grand Theatre.Tevens zal de espresso bar het eerste officiële verkooppunt zijn van de World of Barista koffie blends.

World of Barista zal vanaf 3 september elke dag geopend zijn van 09.00 tot 18:00 uur.

1409739437koffiegek[1]

Over World of Barista
World of Barista is medio 2012 opgericht door Ulas Tarakci die na jarenlange ervaring als barista en trainer zijn eigen onderneming is gestart met als hoofddoel zijn passie te delen en zijn kennis te vermenigvuldigen.

World of Barista is het startpunt voor iedereen die passie heeft voor koffie en hier graag meer over wil leren, en biedt dan ook volop aanbod in workshops en trainingen,zowel voor bedrijven als individuen.

By


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.