Horeca, Koffie

United Coffee Roasters

3 dec , 2014  

Geen pads, cups of oploskoffie meer. Nee, alleen nog maar échte koffie. Van échte branders. Met passie voor hun vak. En toegankelijk voor heel Nederland. Dat is wat het nieuwste koffieconcept United Coffee Roasters nastreeft. En vanaf vandaag ook mogelijk maakt! Want met één druk op de knop heeft heel koffiedrinkend Nederland toegang tot de beste bonen van de beste micro koffiebranders uit Nederland. Hiermee behoort het troosteloze kopje koffie voor altijd tot het verleden en is met wekelijks vers gebrande koffie, de koffierevolutie officieel begonnen!

Met de lancering van United Coffee Roasters is het voor het eerst dat micro branderijen uit verschillende windstreken te vinden zijn op één platform en samen bouwen aan de bekendheid van het Speciality Coffee segment. Doordat de Nederlandse micro branderijen zich vaak op hun eigen omgeving richten en weinig tot geen tijd hebben voor promotie buiten de stadsgrenzen, is het vinden van deze koffie niet altijd even gemakkelijk. En juist dat vonden ze bij United Coffee Roasters zo jammer.

Ruben Willems, koffierevolutionair en oprichter van United Coffee Roasters zegt: “Wanneer je een slok neemt van vers gebrande koffie weet je pas echt, hoe écht goede koffie smaakt. De passie en het vakmanschap proef je in iedere kop. Dit is dé koffie die iedereen in mijn ogen moet kunnen beleven. Door de beste koffiebranders op één plek bij elkaar te brengen maken we dit nu mogelijk voor iedere consument in heel Nederland. Daarnaast zijn via dit initiatief concurrenten opeens partners en bouwen we samen aan de bekendheid van dit bijzondere product.”

Van koffieliefhebber tot koffieconnaisseur
Of men nu van een gewoon, goede bak koffie houdt of een echte koffiefijnproever is, op www.unitedcoffeeroasters.com is voor iedere smaak en zetmethode de beste boon te vinden. Geen idee welke koffie te kiezen? Dankzij de gebruiksvriendelijke navigatie krijgt men in een aantal eenvoudige stappen een koffieselectie te zien. Aanvullende informatie per koffieboon en brander helpen uiteindelijk besluiten welke koffie het beste past – van complex tot zacht, van notig tot fruitig, van espresso tot filterkoffie.

Mix ’n Match
En men krijgt via United Coffee Roasters niet alleen toegang tot de beste koffiebranderijen van Nederland, ook is het dankzij de besteleenheid vanaf 250 gram, eenvoudig om verschillende koffies en smaken binnen één bestelling te combineren. En dat is zeker de moeite waard! Want iedere aangesloten brander heeft zijn eigen smaak en voorkeuren. Geen boon is dan ook hetzelfde. De beste koffiebranders zijn op het platform terug te vinden, waaronder Brazuca Coffee, Dutch Barista Coffee, Giraffe, Koffiestation, Lot Sixty One, Man met Bril en Sweet Cup.

Elke bestelling vers gebrand
Omdat écht goede koffie alleen maar écht goed kan zijn wanneer het vers is, wordt er op bestelling gebrand. Dit betekent dat alle bestellingen die op maandag vóór 20:00 uur binnenkomen, in de dagen die volgen worden voorbereid, en op donderdag worden verstuurd. Bestellingen tot 750 gram passen gewoon door de brievenbus; bestellingen boven 750 gram worden aan de deur afgeleverd of zijn op te halen bij een PostNL afhaalpunt.

#Koffierevolutie
Met behulp van dit koffieplatform maakt United Coffee Roasters niet alleen écht goede koffie toegankelijk voor iedere koffieliefhebber, maar wordt bij iedere bestelling ook opgeroepen mee te doen aan de koffierevolutie. Meedoen is simpel: upload een foto met #koffierevolutie en de koffiesoort via Instagram, Twitter of Facebook en laat heel Nederland zien hoe écht goede koffie eruit ziet. Dus, weg met de Nespresso- en Senseomachine: welkom bonenmaler, chemex, espressomachine, French Press of gewoon, het ouderwetse filterkoffieautomaat!

Maar ik heb geen maler?
Niet in het bezit van een koffiebonenmaler? Geen nood. Via United Coffee Roasters worden naast koffieaccessoires zoals een chemex en bonenmaler ook starterspakketten verkocht. Ideaal voor de beginnende koffierevolutionair of de fijnproever die een kopje écht goede koffie ook eens op een andere manier wil zetten.

Over United Coffee Roasters
United Coffee Roasters is eind 2014 opgericht door koffierevolutionair Ruben Willems met de gedachte dat heel Nederland recht heeft op écht goede koffie. Door verse koffiebonen aan te bieden van de beste micro koffiebranderijen van Nederland strijdt United Coffee Roasters voor meer waardering en bekendheid van écht goede koffie. Nederlandse koffiebranders die aangesloten zijn bij de koffierevolutie van United Coffee Roasters zijn Brazuca Coffee, Dutch Barista Coffee, Giraffe, Koffiestation, Loft Sixty One, Man met Bril en Sweet Cup. Meer informatie is te vinden op www.unitedcoffeeroasters.com

By


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.