Horeca, Koffie, Partners, Thee

De ThermoTwin® cup, uniek op de markt

1 feb , 2018  

ThermoTwin® is de eerste dubbelwandige kunststofbeker op de markt met een innovatief see-through design. De ideale drinkbeker voor alle aanbieders van warme en koude dranken voor directe consumptie en to-go-gebruik, zoals koffie- en theebars, ijssalons, lunchrooms, snackbars, tankstations en cateraars. Deze eerste dubbelwandige disposable beker van glashelder kunststof is revolutionair, modern, opvallend en zeer veelzijdig.

Optimale isolatie
De dubbele wand garandeert een optimale isolatie en een minimale smaak- en temperatuuroverdracht van zowel warme als koude dranken. Serveer in de isolerende ThermoTwin met het grootste gemak al je koffievariaties, verse theeën, soepen en andere warme dranken. Ook ijs met topping, ijskoffie, shakes en smoothies presenteren geweldig in deze transparante kunststof drinkbeker.

What you see is what you want
ThermoTwin staat synoniem voor de ultieme drinkbeleving. Bij de ontwikkeling stonden kwaliteit, duurzaamheid, presentatie en gebruikscomfort voorop. Resultaat: een drinkbeker van uiterst sterk kunststof die geschikt is voor meermalig gebruik, prettig drinkt en gemakkelijk is te stapelen. Het innovatieve doorzichtige ontwerp van de ThermoTwin laat al je mooie creaties ook visueel tot hun recht komen.

Uniek Nederlands product
De revolutionaire ThermoTwin® is een uniek Nederlands product. De bekers zijn gemaakt van 100% recyclebaar PP en worden CO2-neutraal geproduceerd op basis van zonne- en windenergie. De bekers zijn verkrijgbaar als complete set, inclusief deksels, rietjes en lepels.

Meer informatie, klik hier >

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.