Horeca, Koffie

Nitro Cold Brew

21 jun , 2016  

Geen koffie schenken, maar tappen. Starbucks haakt in op de nitro cold brew-trend van ijskoude getapte ijskoffie en rolt hiervoor taps en vaten uit in meer dan 500 eigen Amerikaanse filialen.

De vorig jaar geïntroduceerde Cold Brew-ijskoffie smaakt Starbucks naar meer. Vestigingen in Seattle, Portland en vervolgens New York, Chicago, Boston, San Francisco en Los Angeles krijgen twee nieuwe koude koffievarianten op het menu: de Nitro Cold Brew en Vanilla Sweet Cream Cold Brew.

Stikstof
Nieuw aan de Nitro Cold Brew (en waarmee deze zich onderscheid van normale cold brew of Dutch Coffee) is dat deze getapt worden uit vaten en een klein beetje stikstof bevatten, wat de drank een beetje prik meegeeft en volgens Anthony Carroll van de Starbucks Coffee-divisie een superzachte, natuurlijke zoetheid en satijnachtige textuur. Nitro cold brew-koffies duiken al langer op in koffiezaken in de VS en elders in de wereld de afgelopen jaren. Starbucks serveert deze koffie zonder ijs, waar de Vanilla Sweet Cream Cold Brew net als de bestaande Cold Brew-koffie wel ijsblokjes erin krijgt.

Bron: Outofhome-shops.nl

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.