Horeca, Koffie

Ludieke feestweek bij Doppio Espresso met Oma’s United

15 nov , 2016  

Doppio Espresso aan de Nobelstraat in Utrecht bestaat 3 jaar. En dat wordt dit jaar op ludieke wijze gevierd met Oma’s United.  “De afgelopen jaren vierden we onze verjaardag met een gratis cappuccinodag, wat altijd een groot succes was. Maar dit jaar wilden we iets anders. Om een nieuwe draai aan het vieren van onze verjaardag te geven, hebben we ervoor gekozen om de samenwerking met de oma’s van Oma’s United aan te gaan”, aldus eigenaar Peter Braakman.

Oma’s United streeft naar een wereld zonder eenzame ouderen. Dit doen ze door gezellige workshops te organiseren waar de oma’s samenkomen en prachtige producten maken.  Met de verkoop van deze producten worden de busjes en benodigdheden bekostigd, zodat de oma’s kosteloos aan de workshops kunnen deelnemen.

Door de handen in één te slaan willen Doppio en Oma’s United meer mensen bekend laten worden met het doel en de mooie producten van Oma’s United.

Gedurende de feestweek wordt er op verschillende manieren geld in gezameld door Doppio, zodat Oma’s United meer workshops voor meer oma’s kan organiseren. Denk aan een knutselmiddag, barista workshop en trakteer je oma op gratis koffie. Ook maakt iedereen die gedurende de actie week zijn/haar mooiste moment samen met opa of oma deelt  met #DoppiovoorOmas kans op mooie prijzen.

Als afsluiting van de week wordt zaterdag 26 november de inmiddels traditionele gratis cappuccinodag georganiseerd. Bij elke koffie die ze weggeven vraagt Doppio een vrijwillige donatie voor Oma’s United.

Programma Doppio feestweek

Van 21 tot 26 november organiseert Doppio samen met Oma’s United de volgende activiteiten:

21-11: Trakteer je oma/opa op een gratis koffie!
Neem je oma/opa mee naar Doppio en krijg een gratis koffie om weg te geven aan je grootouder.

23-11: De oma’s van Oma’s United komen knutselen in Doppio
Vanaf 14:00 komen de oma’s tassen versieren, die de gasten van Doppio vervolgens kunnen kopen. (uiteraard kun je ook langskomen voor een ware “meet en greet” met één van de oma’s)

24-11: Benefiet barista workshop voor Oma’s United
Meld je aan voor deze speciale barista workshop. Je leert tijdens deze workshop alles over koffie, en daarnaast ga je ook nog eens naar huis met een speciale Oma’s United goodiebag!

25-11: Verras je opa/oma met een bijzondere kaart!
Bij een donatie aan Oma’s United ontvang je een kaart die je aan je opa, oma, oom, tante of een vergeten vriend(in) kan sturen. Als jij de kaart voorziet van mooie tekst verstuurt Doppio deze vrijdags voor je!

26-11: Gratis cappuccinodag!
Met de gratis cappuccinodag willen Peter en zijn team het succes vieren, de gasten bedanken en iedereen laten genieten. Ze nodigen iedereen van harte uit om van je favoriete koffie te komen genieten.

Met het organiseren van de feestweek hopen Doppio en Oma’s United een mooi bedrag op te halen om meer ouderen uit hun sociaal isolement te halen. De enthousiaste teams van Doppio en Oma’s United nodigen iedereen van harte uit om van 21 t/m 26 november een bezoekje te brengen aan Doppio aan de Nobelstraat te Utrecht.

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.