Horeca, Koffie

Kaldi Roermond

10 feb , 2017  

Roermond krijgt er een Kaldi koffiewinkel bij. Zaterdag 11 februari opent Alex Peperkamp zijn Kaldi deuren in het Limburgse Roermond, aan de Neerstraat 50. De insteek van de nieuwe Kaldi vestiging is de pure individuele koffie- en theebeleving overbrengen in een mix van horeca- en winkelsetting. Door de industriële look waan je je in een koffieloods, op de werkvloer is puurheid en eerlijkheid troef.

Er is veel geklust aan de nieuwe Kaldi vestiging, gelegen in het centrum van Roermond. Dit trok behoorlijk veel bekijks: langslopend winkelpubliek en geïnteresseerde winkeliers en kennissen kwamen graag even naar binnen gluren. “Het is mooi om te zien dat iedereen zo betrokken was bij het hele proces, dat maakte het klussen leuker en de zin om te beginnen nog groter.”

Koffie in Roermond centrum
De gezellige Roermondse binnenstad is erg veelzijdig door de combinatie van veel horeca, gevarieerd winkelaanbod en cultuur, zoals monumenten. Roermond kenmerkt zich door haar vele zelfstandig ondernemers, waarbij vakmanschap en service centraal staan.

Bij Kaldi Roermond kun je koffie en thee kopen voor thuis, evenals alle benodigdheden en zoetigheid. Daarnaast kun je er ter plekke genieten van een kopje koffie, espresso of cappuccino. Heb je liever thee? Alex heeft veel verschillende smaken in huis, voor ieder wat wils dus. “Ik kan niet wachten om jou van een heerlijk kopje koffie of thee te voorzien!”, aldus Alex.

By


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.