Horeca, Koffie

Kaldi Koffie & Thee Bergen op Zoom

14 okt , 2015  

Dit jaar zal franchiseformule Kaldi Koffie & Thee de deuren van een nieuwe vestiging openen in het centrum van Bergen op Zoom. Samen met zijn aanstaande vrouw Monique zal franchisenemer René Franken de speciaalzaak gaan runnen. De benodigde financiering voor de zaak verkreeg Franken via een succesvolle crowdfunding campagne.

Franken was vijf jaar lang eigenaar van Restaurant Vliegveld Hilversum voordat hij franchisenemer bij Kaldi werd. Hier deed hij veel ervaring op over gastronomie en gastvrijheid die hij nu bij Kaldi ook goed kan gebruiken. “Bij Kaldi hebben we álles in huis om te genieten van koffie en thee. Natuurlijk de perfecte koffie om direct te nuttigen, maar ook kwalitatieve theesoorten, koffiebonen of chocola voor thuis. En voor een écht goede espressomachine moet je straks ook bij ons zijn. En dat alles op een toplocatie in een prachtige stad”, aldus Franken.

Franken maakte gebruik van het platform Collin Crowdfund om zijn droom te realiseren. Er werd een goed plan neergezet met ondersteuning van het hoofdkantoor van Kaldi en vanuit Collin Crowdfund. Dit plan is de basis voor een succesvolle campagne. In een klein half uur werd de lening van €80.000 volgeschreven. In ruil voor de vierjarige lening ontvangen de 74 investeerders een vaste jaarlijkse rente van 7,5%. Franken: “Een ongekend succes. Dit hadden we niet verwacht. Het wordt druk de komende weken, maar ik heb er heel veel zin in”.

Bron: DeNationaleFranchiseGids.nl

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.