Horeca, Koffie

Doppio Espresso nieuw in Den Bosch

21 mrt , 2016  

Franchise formule Doppio Espresso opent deze week een vestiging in Den Bosch. De teller staat daarmee op 28. De opening stond voor vandaag op de planning, maar ‘door technische mankementen moeten er eerst nog enkele aanpassingen gedaan worden’ laat Doppio weten op hun Facebook-pagina. De bar bevindt zich aan de Visstraat in het centrum van Den Bosch. Op 1 april a.s. wordt een gratis cappuccinodag georganiseerd om Den Bosch en omgeving kennis te laten maken met de koffie van Doppio.

De koffiebar wordt gerund door franchisenemers Wim van der Meer en Aagtelinde Stoelinga. De ondernemers hebben naar eigen zeggen iedere dag één doel: ‘mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.’ Wim en Aagtelinde zijn een trendy, strak maar sfeervolle zaak begonnen waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn.

Doppio Espresso beschikt over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Het is dus mogelijk om onder het genot van een goede kop koffie e-mails te checken of een zakelijke lunch te houden. “Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Kortom jouw centrale plek in de buurt”, aldus de ondernemers.

Bron: DeNationaleFranchisegids.nl

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.