Koffie

Bocca beste specialty koffiebrander van Europa

28 nov , 2014  

Bocca Coffee is uitgeroepen tot beste specialty koffiebrander van Europa tijdens het European Coffee Symposium 2014 in Istanbul. De broers Menno en Tewis Simons gingen er ook vandoor met de titel ‘Best Artisan Coffee Roaster Europe’. Meer dan 350 senior executives uit de koffie en food-to-go sectoren kwamen bij elkaar.

Lang domineerden de Italianen de koffiemarkt voor de fijnproever, die ver af leek te staan van het Hollandse gezellige ‘bakje leut’. Toch zijn de gebroeders Simons in 2001, eigengereid als ze zijn, in een garage in de Jordaan begonnen met Bocca Coffee.

Vanuit hun gezamenlijke passie voor de mooie smaken van lekker eten en drinken en een grote neus met sterk ontwikkeld reukorgaan -handig bij het proeven- ontgonnen zij de markt voor superieure kwaliteitskoffie. Die garagesfeer heerst nog steeds bij Bocca Coffee. Inmiddels oogsten ze internationaal succes door het topsegment van de horeca, een selecte groep zakelijke klanten en particulieren te bedienen, met nu als bekroning de prijs van beste specialty koffiebrander van Europa.

Bron: DeOndernemer.nl

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.