Horeca, Koffie

Biggelaar Koffie Roosendaal

2 dec , 2015  

De geur van Biggelaar koffie kan menig Roosendaler zich goed herinneren. De koffie werd tot 1983 gebrand in een fabriek die stond op de plek waar nu winkelcentrum De Biggelaar staat, tegenover schouwburg De Kring.
Roosendaler Rob Jansens heeft die geur nooit los kunnen laten. Dinsdag bracht bij het merk Biggelaar koffie opnieuw op de markt, in drie smaken.

De 46-jarige Jansens zit 22 jaar in de koffiebranche. Hij verkocht zowel koffie als koffiezetapparaten aan bedrijven en horeca. Hij zat in een smaakpanel en vervulde functies in het management. Voor de koffieliefhebber pur sang komt een droom uit.

Na een lange tijd te hebben gespit in het verleden van Van den Biggelaar ging Jansens spullen verzamelen, zoals koffieblikken en serviesgoed van Biggelaar.

Eerste ‘eigen’ kop
Dinsdagavond stond hij apetrots tussen een groep genodigden met zijn eerste ‘eigen’ kop Biggelaar koffie. In schouwburg De Kring had hij relaties en mogelijke klanten uitgenodigd om de koffie te proeven.

Vanaf woensdag gaat hij de boer op bij horeca en bedrijven om „Ik wilde voor mezelf beginnen, in Roosendaal en het liefst in de koffie.”

Meer info: www.biggelaarkoffie.nl

Bron: BNDeStem.nl

,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.