Horeca, Koffie

Kaldi kiest Franchisenemer van het jaar 2020

12 feb , 2021  

Kaldi Heemstede is uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 2020’! Met deze award wordt waardering uitgesproken voor de inzet van de Kaldi ondernemers Peter & Sonja Houssart, die zelfs de magische jaarlijkse omzetgrens van € 500.000,- als eerste Kaldi vestiging doorbraken.

In het jaar 2020 waarin Kaldi haar 20-jarig jubileum vierde werd ook Kaldi geconfronteerd met Covid19, waardoor alle activiteiten moesten worden aangepast en alles onzeker werd. Kaldi viel als koffie & thee speciaalzaak onder essentiële winkels en gelukkig mochten alle vestigingen open blijven. Alle ondernemers hebben zoveel inzet, passie en creativiteit getoond dat we het jaar 2020 goed hebben kunnen afsluiten.

Als Kaldi zijn we trots op onze ondernemers en als extra waardering benoemen we ieder jaar een ondernemer die zich heeft onderscheiden tot ‘Kaldi franchisenemer van het jaar’.

Afgelopen dinsdag 9 februari, vond online de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor de Kaldi franchisenemers plaats. Middels een filmpje werd de ‘Franchisenemer van het jaar 2020’ bekend gemaakt. Houssart heeft de wisselbeker in ontvangst genomen.

Kaldi Heemstede bestaat dit jaar 10 jaar en met tomeloze inzet en bovenal aandacht voor hun klanten hebben Peter & Sonja een florerende zaak neergezet. Over 2020 verbraken zij zelfs als eerste vestiging de magische mijlpaal van een jaaromzet van boven de € 500.000,-. ‘Dik verdiend dus deze onderscheiding’ aldus Hans Tietema, oprichter van Kaldi: ‘Peter en Sonja waren zeer blij en verrast met deze onderscheiding en Peter heeft tijdens de bijeenkomst zijn dank uitgesproken aan de organisatie, zijn gezin, klanten en mede-collega’s en sloot zijn toespraak af met de zin: One for all, all for one. Waarmee hij doeltreffend de kracht van Kaldi omschrijft.’

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.