Horeca, Koffie

Een schone werkplek met RVS!

12 nov , 2019  

Een werktafel is onmisbaar in je koffiebar of horecakeuken, op de werktafel worden de lekkerste kopjes koffie bereid, of de mooiste gerechten gecreëerd. Nog veel praktischer dan een gewone werktafel, is een RVS werktafel. Een RVS werktafel biedt vele voordelen, zo zijn ze duurzaam, hittebestendig en kras- en stootvast.  Door de eigenschappen van het roestvrijstaal is je werkplek in een handomdraai weer helemaal schoon, en het robuuste materiaal geeft een eigentijdse en hippe uitstraling.

Hygiënisch en onverwoestbaar
Bonen malen, espresso maken en melk opschuimen. Als barista weet je als geen ander dat je werkplek al snel een rommeltje wordt. Een RVS werktafel is de oplossing bij uitstek voor de barista die hygiëne hoog in het vaandel heeft. Je werkplek is altijd weer snel blinkend schoon. Dat zal ook bij je klanten niet onopgemerkt blijven, evenmin als de stoere en trendy looks die zorgen voor een extra accent. En niet alleen in de koffiebar, ook in de horecakeuken is hygiëne ontzettend belangrijk. Wat het werken met een RVS werktafel daarnaast erg prettig maakt, is dat je niet op hoeft te letten voor krasjes of deukjes. Het duurzame kras- en stootvaste materiaal kan overal tegen, zelfs tegen hitte. Je zou dus haast kunnen zeggen dat een RVS werktafel onverwoestbaar is.

Oneindige keuze
RVS werktafels zijn verkrijgbaar in allerlei standaarduitvoeringen, geen enkele koffiebar of horecakeuken is immers hetzelfde. Maak bijvoorbeeld de keuze voor een werktafel met deuren of lades; nog hygiënischer en je werkplek oogt altijd netjes en opgeruimd. Zonder deuren liggen je materialen en gereedschappen daarentegen weer snel voor het grijpen. Een RVS werktafel kopen was nog nooit zo makkelijk, het kan namelijk gewoon online. Laat je RVS werktafel op maat maken, bijvoorbeeld extra breed voor nog meer werkruimte. Of kies voor een hoekelement om de ruimte in je koffiebar of horecakeuken zo efficiënt mogelijk te benutten. Met of zonder bodemschap, met spoelbak, wieltjes onder de poten of een combinatie van dat alles – het kan allemaal. Met de in hoogte verstelbare poten staat je werktafel altijd waterpas, en kun je zelf jouw ideale hoogte bepalen. Wie eenmaal heeft gewerkt met een RVS werktafel, wil nooit meer iets anders!

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.