Horeca

Doppio Espresso wint Publieksprijs Koffie Top 100

11 sep , 2014  

Maandagavond is bekendgemaakt dat Doppio Espresso Amsterdam – Vrije Universiteit de Publieksprijs in de Koffie Top 100 heeft gewonnen. Het publiek koos Doppio Espresso Amsterdam – VU als meest favoriete espressobar.

Via de Facebookpagina van de Koffie Top 100 is massaal gestemd; Doppio Espresso kreeg veruit de meeste stemmen in de verkiezing en is daarmee uitgeroepen tot publieksfavoriet. Familie Van Stek, eigenaar van Doppio Espresso Amsterdam is enorm blij met deze prijs. “Passie en beleving zijn uitgangspunten bij ons. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Het winnen van de Publieksprijs laat zien dat we al vele harten veroverd hebben. We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken en gaan deze overwinning groots vieren met een gratis cappuccinodag.” Dat de espressobarketen veel fans heeft, moge duidelijk zijn; in 2012 was Doppio Espresso Hilversum reeds de winnaar van de Publieksprijs.

Maar er is meer…maandag is eveneens gebleken dat Doppio Espresso de meest succesvolle deelnemer aan de Koffie Top 100 aller tijden is. De espressobarketen komt dit jaar maar liefst vijf keer voor in de Misset Horeca Koffie Top 100. De vestigingen van Doppio Espresso in Arnhem, Hilversum, Joure, Utrecht (The Wall) en Zwolle behoren tot de 100 beste koffieschenkers van Nederland. Met dit resultaat mag Doppio Espresso zich de succesvolste deelnemer noemen. Vorig jaar stond de espressobarketen reeds vier keer in de Koffie Top 100 en in 2012 behaalden drie vestigingen een plek in de Top 100 én was de vestiging in Hilversum de grote winnaar van de Publieksprijs.

Nieuw dit jaar is de Parel van het Jaar; een prijs voor een medewerker van een Koffie Top 100 bedrijf die er positief uitspringt. De Parel ging naar Trisha van der Plank van Doppio Espresso Arnhem. Zij toont passie, laat zien dat ze heel veel plezier in haar werk heeft en bedient gasten met een mooie glimlach. Een echte aanwinst voor het team, aldus de eigenaar van Doppio Espresso Arnhem en de jury van de Koffie Top 100.

Qua prijzen en nominaties is het sowieso een goed jaar voor Doppio Espresso. Het bedrijf van eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh is dit jaar wederom genomineerd voor een European Coffee Award. Na het winnen van de “Best Coffee Chain – Benelux” award vorig jaar, is Doppio Espresso dit jaar genomineerd voor een award in de categorie “Best Coffee Chain – Western Continental Europe”. De bekendmaking en de uitreiking vinden plaats tijdens het European Coffee Symposium op 25 november in Istanbul.

Om alle fans te bedanken voor het stemmen deelt Doppio Espresso Amsterdam – VU binnenkort de hele dag gratis cappuccino’s uit op de campuslocatie aan de Boelelaan 1105. Het is hun manier om het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten.

1410245679koffiegek[1]

By


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.