Horeca

Bierviltjes bedrukken? Een goed idee!

20 nov , 2017  

Bierviltjes zijn een constante waar er een feest is of op regelmatige basis drank geserveerd wordt. Desondanks is de kans groot dat je er eigenlijk nog nooit echt bij stil hebt gestaan. Desondanks is de kans groot dat je heel wat marketingopportuniteiten mist door het opteren voor de goedkoopste bierviltjes zonder de bedrukking in ogenschouw te nemen. Hoe komt dat? Ik leg het even uit.

De onzichtbare constante
Zowel mannen als vrouwen (maar laten we eerlijk zijn: vooral mannen) hebben de neiging om snel afgeleid te geraken. Dat is een waarheid als een koe op het werk, maar even goed een waarheid in een sociale setting. Het logische gevolg daarvan? Alles in de omgeving beginnen lezen of ermee beginnen spelen. Denk er maar eens over na: hoe vaak zie je op café of tijdens events mensen zich niet bezig houden met die bierviltjes? De bedrukking ervan scheuren, ermee gooien en nog meer van dat soort dingen. We merken het dan misschien ook niet, maar bierviltjes zijn wel degelijk een constante waar drank is. Een constante waar bovendien heel wat aandacht naartoe gaat.

De kans grijpen
Opvallen of een boodschap overbrengen is in deze tijden van weinig concentratie en flitsende beelden al moeilijk genoeg. Om het met andere woorden te zeggen: neem de opportuniteiten waar er zijn. Door te kiezen voor het bierviltjes bedrukken breng je een boodschap over aan een doelgroep. Een boodschap die niet als indringend bekeken wordt, maar wel aankomt. Niet toevallig zijn die bierviltjes met grappige teksten op van bepaalde merken echte collector items geworden.

Heel wat opties
Bierviltjes bedrukken is dan ook een vrij goedkope en effectieve manier om op te vallen op een feest of in een café. Het draagt bij aan de sfeer en is ontzettend effectief wat betreft retentie. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden. Bedruk je enkel- of dubbelzijdig? Kies je voor een standaard vorm of mag het toch net iets opvallender en hipper zijn voor jou? Wat die keuzes betreft ligt de bal in jouw park, maar deze niet vol op doel trappen? Dat zou een vergissing van formaat zijn.

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.