Advertorial, Koffie

Zwartekoffie.nl, koffie met een missie

12 sep , 2016  

Zwartekoffie.nl betreedt de markt voor eerlijke koffie met Café Misión uit Costa Rica. Het bedrijf uit Ede wil bijdragen aan een betere verdeling van het geld dat met koffie verdiend wordt. Café Misión is een Single Estate koffie uit de Turrialba regio van Costa Rica en wordt direct door Zwartekoffie.nl gekocht. Maar het is niet alleen kwaliteitskoffie, het is koffie met een missie. Koffie die direct bijdraagt aan een beter leven van mensen.

Eigenaar Joffrey Vermeule woonde zelf in het kleine dorpje Tuis op het platteland van Costa Rica. Daar ontmoette hij de oprichters van Café Misión. Gedreven mensen die met hun koffie een verschil willen maken in het dorp zelf. Met hun eigen koffievelden creëren ze werkgelegenheid voor lokale werknemers. Bovendien wordt een deel van de opbrengst gereserveerd voor sociale projecten in de buurt. Met recht koffie met een missie.

Abonnementen
Café Misión is verkrijgbaar op www.zwartekoffie.nl. Op dit moment zijn er nog geen verkooppunten van de koffie in Nederland. Café Misión is los te verkrijgen vanaf 500 gram, maar er zijn ook verschillende abonnementen mogelijk voor consumenten, bedrijven of instellingen.

Betere verdeling
Op dit moment wordt de koffie ongebrand naar Nederland verscheept en door Bosbrand koffie in Apeldoorn gebrand. In de toekomst wil Zwartekoffie.nl de koffie laten branden in Costa Rica zelf, om zoveel mogelijk geld in het land zelf te houden.

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.