Advertorial, Horeca, Partners

Ontdek meer dan alleen dat standaard biertje of wijntje!

12 jan , 2018  

Een groot gedeelte van de Nederlanders drinkt alcohol. ’s Avonds bij het eten, op de bank of in de zomer lekker op een terrasje wat drinken. De meeste mensen drinken bier en wijn. Lekker natuurlijk, maar op een feestje kan het nog wel een beetje saai zijn. Wees eens wat avontuurlijker met alcohol.

Mixdrankjes met Bacardi
Bacardi is een ideale drank om mixdrankjes mee te maken. Het spul zelf is vrij sterk, maar door het lekker te mixen kan je een heerlijk drankje maken. Ook ideaal voor op feestjes.

Iedereen kent natuurlijk de Baco, dat is een mix met cola. Maar ook met andere frisdranken is het enorm lekker om een mix te maken. Je kunt vrijwel ieder drankje gebruiken en dat maakt het ook zo leuk. Je kunt er helemaal achter komen wat jij lekker vindt. Denk bijvoorbeeld aan 7-up, appelsap of sinaasappelsap.

Drankjes met wodka
Ook wodka is enorm lekker om mixdrankjes mee te maken. De meeste mensen drinken wodka met cola of andere frisdrank, maar wodka is vaak ook een goede basis voor cocktails. Of je kunt natuurlijke en keer investeren in een dure, goede wodka en deze puur drinken met wat limoen en ijs. Het is helemaal aan jou.

Natuurlijk is het wel vervelend als je voor een feestje al die drank moet gaan sjouwen. Daarom is het fijn als je vooraf alles online kunt bestellen. Het is dan helemaal handig als alles gewoon bij je thuis wordt besteld. Geen gedoe met opdringerige verkopers maar gewoon zelf bestellen op Drankdozijn.nl.

,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.